Je bent hier: Home > Testimonials
 

Testimonials

Het maakt wiskunde begrijpelijker

"De lessen van kansvanslagen zijn prettig te volgen, dit mede omdat er op een logische wijze door de stof wordt gegaan en er meer structuur in de lessen zit. Het maakt wiskunde begrijpelijker.
De online lessen bieden een sterke toegevoegde waarde bij de zelfstudie. Bij het thuis studeren werkt het zeer effectief als je bepaalde onderdelen nogmaals uitgelegd kan krijgen. Daarnaast werkt het altijd om lessen te herhalen en dat is op deze manier mogelijk."

Eefje, 6 VWO - 12-02-2013
 

Helder en makkelijk te begrijpen

"De videos met uitleg op KansVanSlagen zijn erg nuttig. Ingewikkelde onderwerpen worden op een heldere en makkelijk te begrijpen manier uitgelegd"

Satu, 4 VMBO - 12-02-2013
 

Duidelijke en heldere uitleg

"Joran, wilde langs deze weg aangeven dat ik ontzettend veel heb geleerd van jouw lessen. Duidelijk en heldere uitleg, in Jip en Janneke taal. Dit concept had je veel eerder moeten starten!"
Husam, Amsterdam - 03-01-2013
 

Een 8,2 voor mijn wiskunde!

"Voor de PABO deed ik in oktober de reken/wiskunde toets en ik haalde hem net niet...Na een tip heb ik de geoefend op Kans van slagen en bij de herkansing haal de ik een 8,2!"
Ellen, Amsterdam - 16-01-2013
 

Heldere uitleg over WAT en WAAROM

"Video's gaven vooral helder uitleg WAT bepaalde begrippen betekenden en WAAROM je bepaalde zaken wilt weten. Daarnaast worden duidelijk de verschillende stappen doorlopen die je nodig hebt om tot het antwoord op de vraag te komen" 
Charelle - 23-01-2013
 

De uitleg was helder en duidelijk

"Ik heb heel erg veel gehad aan de uitleg en instructies die uit de koker van KansVanSlagen kwamen. De uitleg was helder en duidelijk. Trucjes die bij de reguliere opgaven niet werden uitgelegd of toegelicht werden me hier duidelijk. Verbanden werden duidelijker."
Larisse, Amsterdam - 26-01-2013
 

wiskunde afgesloten met een ruime voldoende

"Afgelopen schooljaar heb ik mijn Havo diploma gehaald. Ik was erg zwak in wiskunde en de begeleiding op school was erg slecht. Een half jaar voor mijn eindexamen kreeg ik van kennissen een tip om mij aan te melden bij Kans van Slagen. Ik heb mij aangemeld en vanaf dat moment, werden mijn resultaten voor wiskunde steeds beter. De begeleiding tijdens de oefenmomenten is perfect, er waren zelfs skypemomenten waardoor de uitleg nog beter was! De stof wordt eerst uitgelegd waarna de oefeningen volgen. Door de snelle reactie van je begeleider van Kans van Slagen weet je meteen waar de knelpunten zitten en wat je nog een keer moet herhalen. Zo blijf je goed in je ritme. Door de oefeningen met Kans van Slagen ging ik met een goed gevoel mijn eindexamen wiskunde maken en dankzij Kans van Slagen heb ik wiskunde afgesloten met een ruime voldoende, mijn docent stond hier versteld van!"
Felice, Poppel - 30-01-2013
 

Super gaaf, handig en praktisch

"De filmpjes zijn super gaaf, handig en praktisch. Echt heel prettig om zo door de stof te gaan. Op een gestructureerde manier helemaal terug naar de basis"
Aron, 5 HAVO - 30-01-2013
 
 
 
sluiten x
Gratis demo registratie
 
 
 
Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden
 
Copyright 2019 - KansVanSlagen.nl
Wiskunde Engels Nederlands Rekentoets