Je bent hier: Home > Veelgestelde vragen > Hoe werkt het?
 

Hoe werkt het?

Met de online examentraining van KansVanSlagen kan iedere leerling van het VMBO, HAVO en VWO zich maximaal voorbereiden op het eindexamen. We hebben trainingen voor de vakken wiskunde, Engels, Nederlands, en de rekentoets.**

KansVanSlagen staat voor heldere uitleg waarmee iedereen elk schoolvak kan begrijpen. Overzicht en vertrouwen zijn de sleutels tot slagen voor het examen. Omdat mensen op verschillende manieren leren, biedt KansVanSlagen uitleg zowel gericht op het zien, het horen en vervolgens het ‘doen’ van de stof. KansVanSlagen ziet dat deze aanpak werkt, en biedt daarom de ‘Niet geslaagd? Geld terug!’ garantie.
 

Inmiddels hebben ruim 2000 leerlingen gebruik gemaakt van de trainingen van KansVanSlagen met een gemiddeld slagingspercentage van 95%.
 

Voordelen online examentraining KansVanSlagen
Overal bereikbaar: hoge kwaliteit uitlegvideo’s en oefenmateriaal (1000+ oefenvragen!)
Meer dan 5 uur videomateriaal per vak. Uw leerling bekijkt elk van de ±35 video's zo vaak als gewenst.
 

Gratis uitproberen
U kunt voor uw school of huiswerkinstituut een proefaccount aanvragen. Met dit account kunt u twee maanden lang gratis rondkijken. Met deze individuele accounts krijgen geïnteresseerden toegang tot één van de trainingen uit het aanbod van KansVanSlagen.
 

Interesse in een gratis proefaccount? Stuur een email naar info@kansvanslagen.nl met daarin de volgende informatie:
1. Uw e-mailadres
2. De naam van de organisatie waar u werkzaam bent
3. Het vak dat u graag zou willen bekijken.
 

Kosten
KansVanSlagen biedt middelbare scholen en huiswerkinstituten een abonnement voor €25,- per maand per vak. Voor iedere geregistreerde leerling wordt maandelijks €1,- in rekening gebracht. Uw leerlingen kunnen ook thuis met het materiaal aan de slag.
 

U krijgt 50% korting op het abonnement als u alle vier de vakken (wiskunde, Engels, Nederlands, de rekentoets) afneemt.
 

** Gratis Rekentoets
Tot en met juli 2015 biedt KansVanSlagen uw school of huiswerkinstituut gratis toegang tot de rekentoetstraining.
 

De rekentoets is sinds dit schooljaar officieel onderdeel van het centraal eindexamen. Door uw school of huiswerkinstituut de rekentoetstraining gratis aan te bieden, hoopt KansVanSlagen er aan bij te dragen dat alle leerlingen met zelfvertrouwen hun eindexamens in gaan. Met de rekentoetstraining kunnen uw leerlingen onbeperkt oefenen met al ons materiaal (VMBO t/m VWO).
 

Online examentraining voor individuele leerlingen
Ook individuele leerlingen kunnen gebruik maken van de online examentraining van KansVanSlagen. Voor maar €125,- per module oefent een leerling onbeperkt voor het door hem gekozen vak.
 

Contact
Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Joran Lokkerbol (oprichter van KansVanSlagen) via joran@kansvanslagen.nl

 
sluiten x
Gratis demo registratie
 
 
 
Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden
 
Copyright 2019 - KansVanSlagen.nl
Wiskunde Engels Nederlands Rekentoets