Je bent hier: Home > Gratis rekentoets
 

Gratis Rekentoets-training voor middelbare scholen


Wilt u ook gebruik maken van ons aanbod? Mail dan naar eva@kansvanslagen.nl of bel
06 43514127. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen en de vervolgstappen met u bespreken.De rekentoets.
 Vanaf dit schooljaar heeft iedere middelbare scholier ermee te maken; de rekentoets. Met deze nieuwe eis wordt er niet alleen van de leerlingen verwacht beter te kunnen rekenen, ook de scholen en docenten krijgen daarmee een extra druk opgelegd.
De pilot-resultaten van de rekentoets vorig jaar, laten zien dat het rekenniveau van de gemiddelde leerling nog niet al te rooskleurig is. Voor veel leerlingen is de rekentoets een lastig en onduidelijk onderdeel.

Een extra handvat. Wij geloven dat ons materiaal een mooie manier is om leerlingen voor te bereiden op de rekentoets. De leerling krijgt in zijn eigen account alle examenstof van a tot z uitgelegd, gevolgd door veel oefenopgaven en een persoonlijk overzicht van de voortgang. Omdat onze training online is te volgen kan de leerling overal oefenen en veel rekenmeters maken. Alle onderwerpen worden behandeld, beginnend bij de basisvaardigheden, gevolgd door toepassingen en oefenexamens (bekijk de demo voor een overzicht).

Voordelen:
- Overzicht van de rekentoets stof, op 1 online plek
- Alle rekentoets stof gestructureerd in video’s uitgelegd
- Kwalitatief oefenmateriaal naast de lessen en schoolboeken
- Oefenexamens uitgewerkt in video
- Overzicht van de vorderingen van uw leerlingen
- Meer plezier in leren voor uw leerlingen

Gratis voor middelbare scholen. Dit schooljaar bieden wij middelbare scholen de mogelijkheid om onze rekentoets-training gratis uit te proberen samen met al hun leerlingen. Op die manier kunnen al uw leerlingen onbeperkt oefenen met het materiaal (VMBO t/m VWO) en biedt u ze nog een extra handvat waarmee ze met zelfvertrouwen de rekentoets in kunnen gaan.

Hoe werkt het? Al ons materiaal is beschikbaar op de website www.kansvanslagen.nl. Hier kunnen leerlingen een account aanmaken met hun e-mailadres en wachtwoord. Doen ze dit thuis, dan betalen ze een bedrag en krijgen ze van ons slagingsgarantie.
Maar als uw school dit jaar de rekentoets-training aanbiedt aan uw leerlingen, stellen wij het IP adres van uw school open voor onze website en kunnen uw leerlingen op school gratis een eigen account aanmaken. Met dit account kunnen zij ook thuis oefenen, dus u geeft ze gelijk een mooi cadeau.

Kijk hier voor een voorbeeld van onze uitleg:
 
sluiten x
Gratis demo registratie
 
 
 
Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden
 
Copyright 2019 - KansVanSlagen.nl
Wiskunde Engels Nederlands Rekentoets